Kinderen met hondKinderen met hond krijgen meestal geen kans om te oefenen. Bij Hond & Harmonie zijn kinderen met of zonder hond welkom. Elke cursus bevat een flink stuk theorie die niet-schools meegegeven wordt a.d.h.v praktische oefeningen en demonstraties.

Laat u toch uw kinderen uw hond geen bevelen geven of manipuleren (verkleden, ermee rondrijden, demonstreren aan andere kinderen, fotograferen, erop liggen of zitten : kinderen hebben veel fantasie en experimenteren voortdurend) zonder uw toezicht!

Senioren met hondSenioren met hond komen bij Hond & Harmonie vaak samen voor een leuke babbel op zaterdag tussen 10 en 11uur. Bewegen op maat! Een leuke activiteit of een gezellige wandeling samen zoals de omstandigheden of het weer het toelaten.

ProbleemhondHiervoor bent bij Hond & Harmonie aan het juiste adres : 

- Een vertaler voor hondentaal nodig?
- Bent u nieuw in het land der hondenbezitters of is het ras voor u nieuw en wenst u problemen te vermijden in de toekomst? 
- Heeft u een hond uit het asiel of van vrienden en wenst u een analyse van zijn gedrag tegenover andere honden, mensen, paarden, schapen, koeien, geiten, katten of andere? 
- Heeft u een oude hond en wil u hem toch nog een frisse neus in een beschermde omgeving gunnen met mogelijkheid los te lopen, een paar tips voor zijn beweeglijkheid, massage of touchtips?
- Bent u een fokker en wil u socialisatie van uw pups oefenen met hond, kat,...?
- Bent u uitbater van een asiel en wenst u het gedacht van de hond die geplaatst moet worden te testen op andere dieren? 
Hond & Harmonie schept een veilige omgeving waarin u en uw hond zich goed kunnen voelen!