Media - Foto'sHondenshow Bibi (jeugd)
Een hond hoeft geen hondenshow, maar het is wel leuk om veel honden te ontmoeten, voor mens en hond. Als je wil fokken, is één show een must. En als dan de hele papierwinkel in orde en vooral als de hond volledig gezond is, kan je overwegen 1 of meerdere nesten te hebben. Een hobbyfokker houdt het meestal bij 1 à 3 nesten per hondenleven!
Zorgboerderij : jongeren helpen een handje
Af en toe werkt Hond & Harmonie als zorgboerderij. Ik zelf moet meestal full-time werken, de jongeren moeten naar school en bij slecht weer willen mensen niet graag buiten. De dieren moeten echter verzorgd, dagdagelijks. Toch genieten we allemaal van elkaars gezelschap, ook de dieren vinden het fantastisch. Een echte win-win!
Heidi of Simsaly Of Those That Do
Waarom een clumber?
De vorige therapiehonden waren immers een zwarte staffordshire-mix, een beige labrador en een keeshond. Wel, een mens wordt ouder en als je je een hond aanschaft moet je er rekening mee houden dat die 12 jaar wordt. Dus geen grote, zware hond. Ik houd wel van een St.Bernardus of een bloedhond of St.Hubertus, maar mijn buren houden misschien niet zo van het geluid. Dus na jarenlange recherche werd het een clumber. We hadden trouwens ook al cocker spaniels gefokt.
Heidi heeft 7 puppies: 4 reutjes, 3 teefjes
Heidi of Simsaly Ot Those That Do (NL) en Wyclydo´s Catch the Wind of Catch (NL) een vruchtbare verbinding met heerlijke pups!